Bästa skönhetstipsen

Är du på jakt efter riktigt bra och enkla skönhetstips som kommer få dig att må bättre och få ett bättre självförtroende? Härligt! Här nedan kommer du nämligen att hitta en lista på riktigt bra knep att ta till om du vill få lenare hår, starkare naglar och mer därtill.

Bästa och enklaste skönhetstipsen

  • Mer Omega-3 – Majoriteten av alla vet att Omega 3 är bra för hälsa, men det gör också under för din yttre skönhet. Omega 3 är t.ex. utmärkt att använda sig av om du vill se till att ditt hår och din hy får en ny lyster och fyllighet.
  • Torra läppar – Läppar som är spruckna och torra pryder inte någon och sanningen är att de klassiska läppceraten oftast har en uttorkande effekt. Här är det mycket bättre att använda sig av olja. T.ex. så är kokosolja eller olivolja riktigt bra alternativ. De återfuktar och håller dina läppar mjuka och fina.
  • Återfukta huden – En återfuktad hud är en hud som mår bra och du kan aldrig få för mycket fukt. Återfukta med hjälp av bra hudkrämer och kom ihåg att dricka mycket vatten varje dag. Har du svårt att komma ihåg att dricka vatten kan du sätta ut vattenflaskor på flera platser i huset eller på jobbet. Då blir du ständigt påmind.
  • Slokande ögonfransar – Är dina ögonfransar mycket raka eller har de en tendens att sloka efter att du applicerat mascara? Ett bra knep för att få riktigt flirtiga och fina fransar är att värma ögonfransböjaren innan du använder dig av den. Antingen kan du använda hårtorken för att värma, eller varmt vatten. Torka torrt innan.
  • Torr hud – Torr hud ser inte bara tråkigt ut, utan det kan också kännas stramt och klia. Här kan du med fördel använda dig av vanlig babyolja. Babyolja gör så att din hud blir mjuk, len och återfuktad. Smörj dig direkt efter dusch.