Välkommen till evelinaforsell.se!

Här på evelinaforsell.se hittar du allt om de bäst skönhetstipsen, hårstyling och smink. Denna blogg är tillägnad den fantastiska världen av beauty. Här skriver jag om mina bästa tips, produkter som jag gillar och inte minst skönhetsknep som du kan göra hemma. På bloggen kan du läsa mer om de många härliga ingredienser som lämpar sig särskilt väl för hud- och hårvård.

Hår

Hårvård är en pina för många. Oavsett om du har spikrakt, lockigt, krulligt, färgat, slitet eller vågigt hår kan det ställa till problem. För att få ett vackert och hälsosamt hårsvall krävs det att du sköter om det ordentligt. Ge håret kärlek genom att boosta det från insidan och utsidan. Vårdande masker bör kompletteras med en nyttig och balanserad kost. Ät gärna omega 3 för att ge håret glans. Här hittar du även information om hur du avfärgar håret på bästa sätt. Hårfärgning hemma är ett uppskattat sätt att snabbt få förnyelse i utseendet, men ibland kan det vara så att det inte riktigt blir som man tänkt sig. Jag ger dig mina bästa tips på hur du får bort hårfärgen och återgår till din naturliga färg med hjälp av C-vitamin metoden.

Smink

Jag älskar smink och här på bloggen delar jag med mig av min kunskap och mina bästa sminktips. Smink är ett sätt att uttrycka sig och variera sitt utseende. Här på bloggen kommer du att få läsa om vilka produkter som jag tycker att du bör ha i din sminkväska. Med ett fåtal produkter som foundation, mascara, ögonbrynspenna och rouge kan du enkelt skapa en bra grundsminkning. Jag skriver även om bra sminkredskap och hur du rengör dessa på bästa sätt.

Skönhet

Här hittar du även skönhetstips om hur du bleker tänderna hemma, hur du gör din egna ansiktsmask och mycket mer! Jag ger inga pekpinnar eller regler, mina tips är bara rekommendationer och du väljer naturligtvis själv vilka produkter som passar bäst för dig.