Jag är en driven tjej som brinner för skönhet och mode. För mig har det alltid varit viktigt att se bra ut och jag imponeras över hur det hela tiden kommer fram nya sätt att förnya och förändra sitt utseende. Jag är inte rädd för att testa olika behandlingar för att göra mig själv snyggare och bättre. Samtidigt tycker jag inte att man behöver göra behandlingar om man inte vill. ”Fake it till you make it” – med rätt kläder, smink och utstrålning kan vem som helst se ut som en superstjärna! På den här bloggen kommer jag att dela med mig av mina bästa tips.

Min bakgrund inom skönhet

Mitt intresse för skönhet har funnits sedan jag var barn och fick mitt första låtsassmink. Jag älskar att göra långa, avancerade sminkningar. När jag upptäckte Youtube och alla tutorials som finns där blev jag helt såld. Jag kan sitta i flera timmar och se mina favoriter testa nya sminkningar, behandlingar eller göra unboxing-videos av vad de senast shoppat på internet.

Därför valde jag också att starta den här bloggen. Jag har saknat en bra skönhetsblogg där man även i textform beskriver allt det här och kan prata lite mer ingående om hur till exempel make up kan användas eller hur en tandblekning går till.

Jag hoppas att ni vill följa med på min resa här och kommer att uppskatta det jag delar med mig av. Jag skriver alltid utifrån mig själv och man behöver inte hålla med om allt, men jag hoppas att just du ska hitta något av intresse och att du kommer tillbaka fler gånger!